DOSTAVA

Tvoj Garden Centar doo. nudi mogućnost online kupovine bez minimalnog iznosa porudžbine.

Tvoj Garden Centar doo. Isporuku vrši pomoću kurirskih službi koje nisu deo firme, pa samim tim ne može garantovati tačno vreme isporuke.

Tvoj Garden Centar doo. nudi mogućnost registracije kupca i to prepušta vašem ličnom izboru. Registracija omogućava čuvanje svake započete porudžbine kao i pregled prethodnih porudžbenica. Registrovani korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrovani korisnik dobija svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati sam, odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik lično odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu www.gardencentar.rs.

Prilikom popunjavanja podataka za isporuku kao što su Ime, prezime, adresa, broj telefona kupac je lično odgovoran. Prodavac ne odgovara u slučaju pogrešno upisanih podataka, naročito kod artikala koji podležu garanciji koje zahtevaju popunjavanje garantnog lista ili saobraznosti.

Svi artikli sa sajta se nalaze u ponudi za dostavu, izuzev artikala koji se usled veličine, lomljivosti ili specifičnosti ne mogu isporučiti. Kod ovih artikala je navedeno da je moguće preuzimanje u MP objektu. Prodavac zadržava parvo da usled greške na sajtu ne isporuči artikle koji su većeg gabarita, lomljivi, ili ne mogu da se isporuče brzom poštom, uz prethodno obaveštenje kupcu. Porudžbine koje se preuzimaju lično u našim objektima, kupci mogu preuzeti u roku od 3 dana (72h), od datuma potvrde porudžbine. Nakon tog perioda, kreirana porudžbina više neće biti dostupna za preuzimanje.

Period obrade poružbine je 48h, a vaša porudžbina je aktivna 72 sata. Ukoliko je porudžbina kreirana petkom ili u danima vikenda, proces obrade počinje u ponedeljak. Za sve porudžbine kreirane posle 17h, proces obrade započinje prvog narednog radnog dana.

Artikli za koje je naznačeno da se dostupni za online poručivanje imaju duži rok isporuke. Najčešće je to 7 radnih dana, ali se može desiti da je period I duži. U slučaju da traženi artikli nisu dostupni kod dobavljača Prodavac zadržava parvo otkazivanja porudžbine uz obaveštenje kupca

Tvoj Garden Centar doo. zadržava pravo da poništi svaku porudžbinu za koju ustanovi da sadrži nepotpune ili netačne podatke, kao i porudžbinu kod koje ne stupi u kontakt sa poručiocem na osnovu dostavljenih informacija. Nakon prijema porudžbine, bićete kontaktirani u slučaju da iz bilo kog razloga nismo u mogućnosti da realizujemo vašu porudžinu.

U slučaju bilo kakvih problema i nejasnoća prilikom procesa poručivanja, slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: tvoj@gardencentar.rs ili na tel. 011 / 23 22 933, ponedeljak - petak 08-16 časova.

Rokovi za isporuku robe mogu biti produženi ukoliko Kupac zatraži posebnu izmenu porudžbine. Kupac će o tome biti unapred obavešten.

Nakon obavljene kupovine, a pre isporuke na kućnu adresu, specifikacija izabranih proizvoda se ne može menjati.

Kupac je u mogućnosti da se nakon porudžbine informiše o statusu iste na internet stranici kurirske službe, ili na broj telefona: 011 / 23 22 933.

Kurirska služba će vas kontaktirati pre isporuke pošiljke. Isporuka se vrši radnim danima, u periodu od 09 do 17h. Molimo vas da u tom periodu budete raspoloživi za dostavu. Ukoliko vas kurirska služba ne nađe na adresi, isporuka će biti ponovljena još jednom, nakon čega se vraća u magacin. U slučaju neuspele isporuke, troškove naknadne dostave snosi Kupac, bez obzira na vrednost porudžbine.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno iskontrolišete paket utvrđujući njegovu ispravnost. Vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate d je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 011 / 23 22 933 ili putem email-a tvoj@gardencentar.rs Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, adekvatnih kvantitativnih i kvalitativnih svojstava, molimo vas za preuzimanje, pošiljke uz potpis adresnice kurirskoj službi.

Takođe, prilikom preuzimanje robe sa rokom trajanja, molimo vas da rok iskontrolišete u prisustvu predstavnika kurirske službe. Tvoj Garden Centar doo. neće uvažavati naknadne reklamacije koje se odnose na rok trajanja artikla. Takođe ukoliko je na sajtu prilikom poručivanja jasno naznačeno da je u pitanju artikal sa kratkim rokom trajanja naknadna reklamacija se neće uvažavati.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja 011 / 23 22 933.

CENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine se naplaćuje na osnovu cenovnika koji je prikazan prilikom poručivanja.

Cene isporuke će biti automatski obračunate prilikom kreiranja porudžbine I to po važećem cenovniku:

Za ukupnu vrednost pošiljke sa PDV-om do 4.000 RSD – troškovi isporuke 350 RSD PDV-om

Za ukupnu vrednost pošiljke sa PDV-om od 4.000 RSD do 8.000 RSD – troškovi isporuke 450 RSD sa PDV-om

Za ukupnu vrednost pošiljke sa PDV-om od 8.000 RSD do 12.000 RSD – troškovi isporuke 550 RSD sa PDV-om

Za ukupnu vrednost pošiljke sa PDV-om preko 12.000 RSD – besplatna isporuka

U slučaju greške na sajtu iz tehničkih ili bilo kojih drugih razloga Prodavac zadržava parvo izmene cene isporuke uz saglasnost kupca. U suprotnom Prodavac zadržava pravo otkazivanja porudžbine.

© 2024 Tvoj Garden Centar. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web